Does anybody have experience with AZURE authentication issues when attempting to utilize it for ZOOM on a custom Partition


Does anybody have experience with AZURE authentication issues when attempting to utilize it for ZOOM on a custom Partition


Hi David, can you forward a few screenshots of the issues you are facing? I’m not aware of that kind of issues…


Zoom client. If you are creating your own CP – You have to pull down libxcb-xtest.so.0 to get it to work. Also note that if you are logged into Zoom on another machine and try to login on IGEL OS all you get is a “generic error” instead of saying you are already logged into Zoom on another system. So, log out of Zoom from any other client –BEFORE– trying to log in.


@member – Where does this need to be placed

yep


I found this item on Zoom site — support.zoom.us/hc/en-us/articles/201363003-Getting-Started-with-SSO

you need to enter domain name of your vanity URL under SSO login.


2020033010001621

Here is a login for our account for you:

Vanity Account SSO: PittsburghMercy

Username: ZTest@pittsburghmercy.org

Password: Igel1234

Continue reading and comment on the thread ‘Does anybody have experience with AZURE authentication issues when attempting to utilize it for ZOOM on a custom Partition’.  Not a member? Join Here!

Learn more, search the IGEL Knowledge Base



Ask a question or comment on the above messasge thread?

Join or log in to the IGEL Community to ask us anything and meet other IGEL customers, partners, and EUC enthusiasts.

Submit a question, or Join Today!


Popular Message Threads


Categories & Tags: